Papers de Versàlia

Actualitat

Divendres 25 de maig de 2018

Presentació del llibre «El cel dins la pedra» de Natividad Ayala

Presentació del nou llibre de Marcel Ayats «Diví és inferior a terrenal»

Natividad Ayala en un moment de la presentació.

Portada llibre 'Diví és inferior a terrenal' de Marcel Ayats.

El passat divendres 25 de maig a les 18.30 h. va tenir lloc a l'Alliance Française de Sabadell, carrer de Sant Joan 35, la presentació del llibre de Natividad Ayala editat en la col·lecció Zona blanca, núm. 15, que porta per títol «El cel dins la pedra», amb il·lustracions de la pròpia autora.

El pati de la Casa Taulé va ser l’escenari adient, un cop més, per les paraules i els versos. En primer lloc, Josep Ma. Ripoll va fer una breu presentació del llibre. A continuació, l’autora va explicar el seu procés de treball i va evocar la presència de la seva filla Maria, a qui està dedicada l’obra I.M., i de l’amic Robert Ferrer. L'acte va seguir amb la lectura d'alguns poemes del llibre, a càrrec d'Enric López i Bruna Feliciano. Els nombrosos amics que hi assistiren com públic, van cloure la tarda amb la conversa a l’entorn d’una copa de vi.

logo Alliance Française

Natividad Ayala (Sabadell 1956) és Graduada en escultura a l’Escola Massana i Llicenciada en Pintura a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Actualment és professora de dibuix i pintura a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell. Col·labora des dels seus inicis amb les publicacions de Papers de Versàlia, i és autora de la imatge del logo de l’associació. Els darrers anys ha escrit poemes que han anat apareixent en els “Quaderns” sota el pseudònim de Gertrudis Mira. Aquests és el seu primer llibre publicat.

Targeta de la presentació (pdf 120 kb)



Presentació a càrrec de Josep Maria Ripoll.

Intervenció de Natividad Ayala.


Lectura de poemes a càrrec de Bruna Feliciano i Enric López.


Fotos: Montserrat Saña

Memòria d'activitats »